PRODUCER TEAM

Jacob Speake:

“Jeg har indspillet med Rasmus op til flere gange og har været mere end tilfreds med resultatet. Han er både kompetent, grundig, kreativ og tilmed et behageligt selskab. Egenskaber som tilsammen gør at man føler sig i trygge hænder og kan fokusere på at performe. Han er god til at samarbejde og har evnen til at lytte til artisten uden at tromle frem med sin egen agenda. Mangler dog en cd-afspiller, men det er vist typisk for de unge nu om stunder.”

Highboy:

Jeg har været i Understrøm lydstudie ved flere lejligheder, senest i 2019 med mit projekt HIGHBOY. Rasmus er altid dejlig at være i studiet med og er god til at få musikerne til at føle sig godt tilpas. Han er omhyggelig og har styr på detaljerne, og han er en god sparringspartner i forhold til produktion, musikalsk udtryk osv. Han er desuden meget arbejdsom, og han plejer at være hurtig til at få lavet de ting færdig, man har aftalt. Mine bedste anbefalinger!

Urban oak:

Vi har i Urban Oak fået mixet vores EP i Understrøm. Processen har været kendetegnet af flydende kommunikation og effektivt arbejde. Rasmus er meget nem at kommunikere med, og fanger lynhurtigt hvor man vil hen med lyden i sit mix. Vi fik den varme og organiske lyd vi ledte efter. Kan klart anbefales og vi arbejder meget gerne med Rasmus igen!

Lars Grand og Phantasterne:

Jeg har været i Understrøm flere gange og har haft en rigtig god oplevelse hver gang! Det er vigtigt for mig at føle mig hørt og forstået, og jeg må sige at Rasmus altid rammer totalt plet – Også hvad stemning og professionalisme angår. Rasmus har grejet i orden og han forstår at bruge det på en smagfuld måde. Jeg er altid kommet ud med et bedre resultat end forventet og jeg glæder mig til at komme igen!

Johnny Walther:

Det var mig en stor fornøjelse,at indspille min sidste Cd “Someday” i studiet “Understrøm” hos Rasmus Hecter.En afslappet atmosfære og en god musikalsk knowhow, uanset genre.Derudover viste Rasmus,at han også var en god studietekniker og producer! Studiet kan varmt anbefales!!

Anders Heiden:

Rasmus er en dygtig lydtekniker og producer. Han har en særlig fornemmelse for at ramme den rette stemning i numrene. Og så skaber han et hyggeligt og afslappet miljø i studiet, så man kan koncentrere sig om musikken.

Kurt Madsen:

Jeg kom til understrøm med en idé, som på ingen måde var færdig. Rasmus var super dygtig til at forstå hvor jeg ville hen, og bidrog med gode ideer, og endte med et resultat på et niveau jeg kun turde drømme om.

Keyvan:

I had a wonderful experince and very high quality teamwork, I warmly recommand ‘understromlydstudie’ and look forward to do my next project with mr. Rasmus 🤘🏼

Livetsperspektiv.dk V.henriette wang:

Jeg ledte efter et lydstudie, til at hjælpe mig, med at lave en proffessionel hypnose serie. Jeg var så heldig at finde Rasmus som svarede på min besked hurtigt efter jeg skrev. Rasmus er en dygtig og venlig mand, som får dig til at føle dig tryg og i gode hænder. Han ved hvad han laver og er god til at spore sig ind på dine ønsker omkring dit produkt. Det er dejligt at møde et menneske som forstår hvad du gerne vil have ud af produktet.

Jeg er så glad for at jeg fandt Rasmus blandt mange lydstudier, han er helt sikkert dygtig og én person som jeg varmt kan anbefale at benytte. Han er hjælpsom og tålmodig, hvilket taler rigtigt godt til mine behov.